ЗА НАСAТЛАНТИС МОНТАЗА БЪЛГАРИЯ ЕООД
е основана през 2006 година в град Варна с основна дейност корабостроене и кораборемонт.
През следващите години фирмата активно разширява своята дейност и постепенно излиза на европейския пазар в секторите Промишленост и Енергетика, вземайки участие в редица международни проекти и успешно доказвайки се като висок професионалист и лоялен партньор.

Днес, в компанията работят над 70 души високо квалифициран персонал – ръководни и производствени кадри, тясно специализирани в своята професионална област и сертифицирани според изискванията на международни стандарти.

Всички съвместни дейности и усилия са доказателство както за фирмена отговорност, така и за желание за кариерно развитие на кадрите с цел все по-доброто цялостно представяне на компанията на местния и международен пазар.
                  

           
АТЛАНТИС МОНТАЗА БЪЛГАРИЯ ЕООД разполага със закрита, оборудвана производствена база, с площ от 1000м2 и допълнителни 800м2 за складиране.

Приоритет в дейността на фирмата e предоставянето на цялостни решения адаптирани към специфичните нужди на своите Клиенти, гарантиране на отлично качество и изграждане на дълготрайни партньорски взаимоотношения.


 
ЗАВАРЪЧНА ДЕЙНОСТ КОРПУСНА ДЕЙНОСТ ТРЪБАРСКА ДЕЙНОСТ МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ
ЗАВАРЪЧНА ДЕЙНОСТ
КОРПУСНА ДЕЙНОСТ
ТРЪБАРСКА ДЕЙНОСТ
МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
ЗА НАС